Transpiratie tratament - transpiratie urat mirositoare

Transpiratie tratament - transpiratie urat mirositoare la femei si barbati.

Stiu ca nu e un subiect tocmai placut sa discutam despre transpiratia mainilor, a picoarelor sau a corpului, dar poate sa fie la mijloc o problema de sanatate, ceva in organismul nostru nu functioneaza bine.

Tratamente naturiste contra transpiratiei cu plante antisudorifice :

Ca profilaxie, efectuarea, in fiecare seara, a unei bai a mainilor si picioarelor intr-un amestec de apa calda, cu trei lingurite de coaja de stejar face minuni. Ca si baile locale in apa cu 100 gr de frunze de nuc sau in infuzii din flori de soc ori salvie.

Botoxul, contra palmelor umede: In ceea ce priveste transpiratia palmara, micro-injectia cu toxina botulinica o trateaza cu succes! Aceasta blocheaza fibrele nervoase ce stimuleaza glandele sudoripare, reducandu-se astfel productia de transpiratie in exces.

Scapi de transpiratie si mirosi frumos prin operatie chirurgicala:
Chirurgia este, insa, singura solutie pentru cei care transpira excesiv la subrat. Operatia se face in anestezie locala, nu dureaza decat o ora, iar pansamentele se pastreaza doar cateva zile. Nu rezulta cicatrici vizibile, iar rezultatele sunt permanente.

Pana sa ajungem la doctor cu probleme de transpiratie este de preferat sa ne tratam cu leacuri babesti si medote traditionale bazate pe plante medicinale si tratamente naturiste.