Hagi si Marilena divorteaza: Gica Hagi si Marinela nu divorteaza

Regele Hagi divorteaza! scrie presa. Nu divortez! striga Hagi. Pe Marilena nu o intreaba nimeni de sanatate? Din punctul presei si al maselor de cititori, doar ce se intampla cu fostul mare fotbalist conteaza. Ce e cu sotia si copiii sunt chestiuni secundare.

Hagi a mai divortat odata. Si atunci reflectoarele au fost pe el, fara sa intereseze pe cineva ce se intampla si cu partea cealalta. Aflam ca Lena, fosta lui sotie a lui Hagi, s-a recasatorit, are doi copii si este director la BRD Bucuresti. Poate ca e mai fericita acum decat atunci. Lucrurile au fost simple, deoarece nu au fost copii la mijloc.

Care e situatia acum? Hagi are 2 copii cu actuala sotie Marinela si au o stare materiala foarte buna. Nu am auzit pana acum in presa de vreun scandal intre cei doi soti. Si daca totusi se intampla sa fie vreun divort, o sa-l critic pe Hagi, la fel ca si pe Adrian Enache, care a ales sa-si paraseasca familia pentru Iuliana Marciuc. Conform ultimelor informatii de presa, a cam luat plasa, deoarece fata si-a gasit pe altcineva.

Mesajul meu pentru Hagi este urmatorul:
Hagi, nu strica familia doar pentru ca vrei sa te distrezi mai mult. Fii intelept si judeca la rece situatia. Chiar daca esti rege, sotia si copiii trebuie sa insemne pentru tine mai mult decat bataliile din sport.